fbpx
Connect with us

EuroLeague

EL: Rudy Fernandez og Felipe Reyes missede fornem rekord

Før kampen søndag aften, kom der et sjovt tweet fra Euroleagues officielle Twitter-profil, om den tidligere serbiske landsholdsspiller Dejan Tomašević, nu vicedirektør i det serbiske basketball forbund.

Læs også: Interview med Nemanja Nedovic

Dejan Tomašević, der tidligere har spillet for både Red Star Belgrade, og Partizan Belgrade samt Panathinaikos for blot at nævne få, er den eneste spiller i europæisk basketball historie, der har vundet Euroleague, Eurocup, VM og EM i basketball.

 

Dejan Tomašević har vundet guld med det tidligere Jugoslavien ved VM i 1998 og 2002, og guld ved EM i 1995, 1997, 1999, og i 2001. Ligeledes har han vundet Eurolegue trofæet i 2007 med Panathinaikos, samt Eurocuppen med Valencia BC i 2003.

Læs også: Olympiacos forsvarer Euroleague trofæet efter vildt comeback

Søndag aften havde Real Madrid spillerne Rudy Fernandez, og Felipe Reyes samme mulighed for at opnå denne fornemme rekord. Men de blev desværre stoppet af de mægtige grækere, der med en fantastisk præstation vandt Euroleague-titlen for andet år i træk. 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague