fbpx
Find os her

De nykårede spanske og EuroLeague-mestre Real Madrid, har valgt ikke at beholde Anthony Randolph for den kommende sæson.

Grunden til valget er at den tidligere Lokomotiv Kuben-spiller, ifølge de spanske medier har udvist manglende ansvar de seneste måneder.

Den 28-årige amerikanske center blev som bekendt ikke brugt i de sidste tre kampe i den spanske finaleserie mod Baskonia. Amerikaneren skulle i følge de spanske medier blandt andet have kommet for sent til træning adskillige gange.

Randolph skrev under med Real Madrid tilbage i 2016, og havde først kontraktudløb i 2020, med en NBA opt-out i kontrakt.

Centeren spillede i denne sæson 20 kampe for Madrid i EuroLeague og snittede 8,5 point, 3,9 rebounds og 1,3 assists pr. kamp.

Der forventes at klubben nu istedet vælger at beholde Walter Tavares, som spillede en rigtig god sæson for Real Madrid.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague