fbpx
Connect with us

EuroLeague

Real Madrid fik revanche mod topholdet, Maccabi Tel Aviv tog vigtig sejr i München

Det betød ikke noget for Fenerbahce, men sejren til hjemmeholdet var vigtig for at holde trit med CSKA Moskva.

Real Madrid 101 – 86 Fenerbahce 

Det var i den grad til at se, at hjemmeholdet havde noget at revanchere. Real Madrid var bedst i de første tre perioder, hvor især tredje periode blev afgørende. På dette tidspunkt var forspringet på 16 point, og så gjorde det ikke at noget, at Fenerbahce vandt den sidste periode.

Topscorer blev værternes Anthony Randolph med 21 point, mens Kostas Sloukas scorede flest for gæsterne med 15 point. Sergio Llull lavede en double-double med 17 point og ti assist.

Zalgiris Kaunas 98 – 64 Herbalife Gran Canaria 

Gæsterne har haft det svært på det seneste i EuroLeague, men at de ligefrem skulle løbe ind i et nederlag på 34 point var skuffende. Allerede efter første periode var forspringet på 15 point, og det var blevet til 19 ved pausen. Zalgiris vandt også begge perioder efter pausen og er stadig med en lille mulighed for at nå slutspilspladserne.

Værternes Edgaras Ulanovas blev med 18 point topscorer, mens Marcus Ericsson scorede flest for gæsterne med 13 point.

 

Darussafaka Tekfen Istanbul 67 – 91 Panathinaikos 

Med en sejr over det absolutte bundhold holdt Panathinaikos liv i drømmen om at nå slutspillet. De græske gæster vandt alle fire perioder, så hjemmeholdet nåede aldrig at få et ben til jorden.

Topscorer var gæsternes Ioannis Papapetrou med 18 point, mens værternes Toney Douglas var topscorer med 14 point. Både Georgios Papagiannis pg Nick Calsthes lavede begge double-doubles med 14 point/12 rebounds og 10 point/11 assist.

Bayern München 70 – 77 Maccabi Fox Tel Aviv 

Med en sejr kunne Bayern München midlertidigt have sat sig på en slutspilsplads. I stedet sejrede gæsterne, der nu for alvor er med i kapløbet om de eftertragtede slutspilspladser.

Første halvleg var en lige affære, hvor Tel Aviv vandt begge perioder med et enkelt point. Efter pausen skruede gæsterne tempoet op og var foran med 11 inden sidste periode. Den vandt hjemmeholdet, men de var langt fra sejren.

Topscorer var udeholdets Scottie Wilbekin med 19 point efterfulgt af værternes Derrick Williams med 17 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague