fbpx
Connect with us

EuroLeague

Panathinaikos leverede overraskelse i Moskva, Barcelona kunne ikke holde stand i Istanbul

Panathinaikos gav både dem selv og Real Madrid en gave, da de lidt overraskende vandt i Moskva.

CSKA Moskva 77 – 78 Panathinaikos 

CSKA Moskva skulle bruge en sejr for fortsat at have afstand til Real Madrid på tredjepladsen, mens Panathinaikos med en sejr kunne komme á point med rivalerne Olympiacos på den slutspilsgivende ottendeplads.

De to hold fulgtes ad hele kampen. Ved pausen havde hjemmeholdet skabt et lille forspring på seks point, men de var næsten hentet inden sidste periode. Her så det ud til at blive en hjemmesejr, da gæsternes Nick Calathes ramte et trepointsskud med et sekund igen til stillingen 78-77.

Topscorer blev hjemmeholdets Sergio Rodriguez med 23 point, mens gæsternes Deshaun Thomas scorede 12 point.

Fenerbahce 88 – 82 FC Barcelona 

Barcelona kunne med en sejr næsten sikre en slutspilsplads, mens hjemmeholdet næsten kunne sikre sig førstepladsen.

Gæsterne lagde bedst ud, der var foran med syv efter første periode, men ved pausen var forskellen på et point. Gæsterne var igen efter pausen, og inden sidste periode var Barcelona foran med ni pont. En vanvittig sidste periode, hvor værterne scorede hele 36 point, sikrede dog Fenerbahce en vigtig sejr.

Topscorer var værternes Kostas Sloukas med 22 point. For gæsterne scorede Jaza Blakic flest med 15 point.

Kirolbet Baskonia 82 – 62 Budocnost 

Det var en sløv start fra begge hold, hvor stillingen efter tre minutter var 4-0 til gæsterne. Baskonia kom dog efter det og  vandt perioden solidt. Budocnost kom dog efter det, og ved pausen var forskellen på fem point. Efter pausen var hjemmeholdet dog klart bedst, og til sidst handlede det bare om sejrens størrelse.

Topscorer blev gæsternes Norris Cole med 17 point. Hjemmeholdets Patricio Garino var mest scorende med 16 point. Shavon Shields scorede 12 point, tog tre rebounds og lavede et steal.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in EuroLeague