fbpx
Connect with us

EuroLeague

Olympiacos og Blatts veje skilles

David Blatt nåede blot en enkelt sæson i spidsen for det græske storhold.

Foto: Arkivfoto

Det blev en noget turbulent første sæson for David Blatt i græske Olympiacos, der endte med en tvangsnedrykning fra den bedste række.

Olympiacos nægtede i protest at spille kampe mod Panathinaikos, da det græske basketballforbund ikke ville acceptere kravet om, at kampe mellem de to storhold skulle dømmes af dommere uden for Grækenlands grænser.

Nu er den tidligere Cleveland Cavaliers-træner fortid, da de to parter er blevet enige om at ophæve samarbejdet efter blot en enkelt liga- og EuroLeague kamp. I EuroLeague mødte Olympiacos franske ASVEL Lyon, der var tilbage efter 19 års fravær. ASVEL var velforberedte og slog de tidligere EuroLeague mestre med hele 82-63. Det var for meget for ledelsen i den græske klub.

Det er ellers ikke mere end to måneder siden, at David Blatt fik konstateret Multipel Schlerose, men cheftræneren valgte dengang, at han fortsat gerne ville blive i klubben.

I første omgang overtager assistenttræner Kestutis Kemzura styringen af holdet, men den tidligere træner, Georgios Bartzokas, der vandt EuroLeague i 2013 med Olympiacos, rygtes tilbage til klubben.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in EuroLeague