fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Det græske storhold, har fået deres sidste brik på plads for den kommende sæson, efter erhvervelsen af amerikanske Hollis Thompson tidligere i dag.

Olympiacos er klar til at indlede den nye sæson, eftersom Hollis Thompson, bliver den sidste nye spiller i truppen, har den græske klub meldt ud. Thompson kommer til Europa efter en række år i NBA, hvor han kan prale af masser af minutter for Philadelphia 76ers i sæsonerne 2013-14, 2014-15, 2015-16.

I løbet af de tre sæsoner fik Thompson i gennemsnit over 70 kampe i benene. Han nåede i alt at spille 265 kampe, hvoraf han var starter i 90 af dem. Efter tre sæsoner, begyndte det dog at gå ned af bakke, for den amerikanske swingman, der i sidste sæson kun fik 30 kampe for Philadelphia.

Så sent som i januar måned i år, blev han waivet af 76ers, og har siden da ikke spillet en eneste kamp i NBA. Thompson kommer fra NBA med et gennemsnit på 7.7 points med 38.6% træfsikkerhed bag tre-pointlinien, samt 3.1 rebounds pr. kamp.

Blot en enkelt profil tabt for Olympiacos

Olympiacos havde sidste år en stor sæson, hvor de rød-hvide nåede Final Four. I semifinalen slog de, de forsvarende EuroLeague-mestre CSKA Moscow, ud af titelkampen, men tabte senere i finalen til hjemmeholdet fra Fenerbahce. Læs mere om finalen der blev noget så historisk ved at klikke her.

I år, virker Olympiacos dog til at blive endnu stærkere, hvis man overordnet ser på truppen, men spørgsmålet er om det er nok, og om spillerne gnidningsfrit kan falde i hak før den kommende sæson.

Olympiacos har nemligt sagt farvel til en række spillere, men ingen af de store profiler. Bortset fra Khem Birch, som grækerne har måtte slippe til NBA og Orlando Magic.

Udover Birch har Olympiacos også sluppet Patric Young, Daniel Hackett, Erick Green, Matt Lojeski, Dominic Waters og Ioannis Athinaiou.

Klubben har udover Hollis Thomson hentet Kim Tillie, Jamel McLean, Brian Roberts, Janis Strelnieks og Georgios Bogris.

Herudover har man forlænget kontrakterne med de to store profiler Georgios Printezis og Vangelis Mantzaris samt Dimitrios Agravanis.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague