fbpx
Find os her

EuroLeague

Olympiacos fik has på Kongeklubben

Real Madrid er ikke længere ubesejrede i årets EuroLeague efter nederlaget til Olympiacos.

Foto: Olympiacosbc.com

Real Madrid havde fået en stærk start på årets EuroLeague, hvor det hidtil var blevet til otte sejre ud af otte mulige, men torsdag aften måtte det spanske storhold se sig slået af de tidligere EuroLeague-mestre Olympiacos med cifrene 88-83.

Grækerne, der var på hjemmebane, satte sig på opgøret fra kampens start. Real Madrid prøvede at hænge i, men hver gang gæsterne nærmede sig, skruede værterne tempoet op. Efter en god slutspurt i anden periode kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på 11 point med stillingen 52-41.

Efter pausen ville sidst års EuroLeague-mestre være med. Inden længe var forspringet reduceret til tre point, og da perioden sluttede havde spanierne formået at udligne hjemmeholdets føring.

Olympiacos havde dog et ekstra gear, og undervejs i fjerde periode fik de skabt et forspring, som Real Madrid aldrig formåede at indhente. Det blev ikke tættere end de fem points forskel, som resultatet 88-83 viste.

Kampens topscorer var hjemmeholdets Nigel Williams-Goss, der scorede 23 point. Rutinerede Vassilis Spanoulis blev næst mest scorende med 20 point, mens Jaycee Carroll med 16 point var mest scorende for Real Madrid.

I aftenens tre andre kampe kunne Anadolu Efes’ fans glæde sig over en sejr mod rivalerne Darussafaka på 93-88. Den tredje Istabul Fenerbache fortsatte deres gode start med en sejr over Maccabi Tel-Aviv på 74-70, mens de tyske giganter, Bayern München, kunne rejse hjem fra Gran Canaria med en 77-70 i bagagen.

 

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra EuroLeague