fbpx
Find os her

EuroLeague

Nick Calathes bliver i Athen trods stort kontrakttilbud fra Khimki

Foto: paobc.gr

Den græske storklub Panathinaikos kunne i dag officielt melde ud, at man beholder Nick Calathes i yderligere tre år.

Efter at legenden Dimitris Diamantidis sagde farvel til den grønne-trøje i 2016, har alle i den græske lejr frygtet at man ikke ville kunne finde en ny guard, og en ny og stor leder figur.

Nick Calathes har dog vist sig at være den helt rette person til at overtage rollen i PAO, hvilket han har bevist de seneste tre sæsoner.

I år spillede han så samtidigt en fænomenal sæson, hvilket var den bedste i karrieren nogensinde. I 31 kampe i EuroLeague, snittede han 14,5 point, 3,8 rebounds, 8 assists og 1,7 steals  pr. kamp.

Flere klubber var i spil om Calathes

Både Barcelona og Khimki var interreseret i at hente Calathes denne sommer, imens NBA også på et tidspunkt var på tale for den 29-årige græske guard.

Calathes valgte dog istedet sin barndomsklub Panathinaikos, fremfor bla. Khimki, der tilbød ham en væsentlig større kontrakt end grækerne.

I følge oplysningerne får Calathes sammenlagt 6,5 millioner euro for de næste tre år. Hans kontrakt indeholder desuden IKKE en NBA-opt out.

Udover to enkelte afstikkere i 2012-13 for Lokomotiv Kuban og 2013-15 for Memphis Grizzlies, har Nick Calathes spillet for Panathinaikos i hele sin karriere. Først i perioden fra 2009-12, og nu fra 2015 til og med i dag, og de kommende tre sæsoner.

Udover Calathes forventes det også at Nikos Pappas forlænger med Panathinaikos i de kommende dage.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra EuroLeague