fbpx
Connect with us

EuroLeague

Maccabi Tel-Aviv henter Houston Rockets-spiller

For et døgn siden sagde de israelske mestre farvel til en tidligere NBA-spiller. Idag har de budt velkommen til en ny.

Foto: Maccabi Tel-Aviv Facebook

De israelske mestre er for alvor blevet glade for spillere, der har været tilknyttet NBA. For få dage siden sagde de godt nok farvel til den tidligere Miami Heat-spiller, Norris Cole, men nu har de skrevet under med Tarik Black, der bliver den anden forhenværende NBA-spiller i den kommende sæsons trup.

For knap tre uger siden skrev Maccabi Tel-Aviv under med Johnny O’Bryant III, der i sidste sæson spillede 39 kampe for Charlotte Hornets, og nu får Tel-Aviv altså også glæde af Tarik Black.

Black spillede sidste 58 kampe for Houston Rockets, der spillede sig i Conference Finals, hvor det endte med et nederlag mod de senere mestre Golden State Warriors. Black snittede 3,1 point og 2,9 rebound.

Tarik Black startede sin NBA-karriere i Houston Rockets i 2014, men spillede efterfølgende to og et halvt år hos Los Angeles Lakers, inden turen gik tilbage til Texas.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in EuroLeague