evn-dk
Fullcourt
6. aug 2017 - 21:25

Kevin Seraphin vælger FC Barcelona, som virker stærkere og stærkere

Der har været masser af udskiftninger at finde hos det catalanske storhold FC Barcelona, og det seneste skud på stammen er den franske landsholdsspiller Kevin Seraphin.

Foto: FCB

FC Barcelona bliver stærkere og stærkere for hver dag denne sommer, eftersom klubben tørster efter at forvandle skuffelserne fra de seneste par sæsoner til succes, i den kommende sæson.

Catalanerne, har ikke vundet det spanske mesterskab siden 2014. Siden da er det blevet til to sølvmedaljer, før det gik helt galt i sidste sæson. Her sluttede Barcelona af som nr. 6, efter at de røg ud i kvartfinalen mod Valencia, som senere vandt finalen og det spanske mesterskabet mod Real Madrid.

Ligeså galt er det gået i EuroLeague i sidste sæson, hvor Barcelona sluttede af som nr. 11, og uden kampe i kvartfinalen, hvilket ellers har været tilfældet i de to foregående sæsoner. Seneste succes var ligeledes i sæsonen 2013/14, hvor de nåede Final Four, og blev nr. 3 i turneringen.

Derfor har det ikke overraskende været en aktiv sommer i den spanske storklub, hvor der har været masser af udskiftninger i truppen, og på trænerbænken. Græske Georgios Bartzokas blev nemlig fyret efter kun en enkelt sæson i klubben, og Xito Alonso blev hyret som manden der skal bringe Barcelona på rette spor.

Masser af udskiftninger hos Barcelona i denne sæson

Udover træneren, har hele ni spillere forladt klubben, imens der foreløbigt er kommet otte nye til. Otte spillere, der i den grad burde kunne løfte niveauet i den kommende sæson, sammen med profilerne, som catalanerne har valgt at beholde. Klubikonet Juan Carlos Navarro, samt Tyrese Rice, Ante Tomic, Pau Ribas og Petteri Koponen.

Den nye træner Sito Alonso, og klubben har arbejdet hårdt over sommeren, og for få dage siden kunne de præsentere den franske landsholdsspiller Kevin Seraphin, som den nye forstærkning. Den 27-årige Seraphin vender dermed tilbage til Europa efter 7 sæsoner og 423 kampe i NBA, hvor han har spillet for både Wizards, Knicks og Pacers. I jagten på mere spilletid har franskmanden dog valgt at søge ‘’hjem’’ igen.

Udover Seraphin har FC Barcelona også hentet de store profiler Thomas Heurtel, Adrien Moerman, og Rakim Sanders, samt Pierre Oriola, Phil Pressey, Sergi Martinez, og Marc Garcia.

I mellemtiden har man sagt farvel til Justin Doellman, Stratos Perperoglou, Alex Renfroe, Shane Lawal, Marcus Eriksson, Vitor Faverani, Brad Oleson, Ludde Hakanson og Xavier Munford.

Foto: FCB

Kommenter på artiklen:

Seneste nyheder