fbpx
Find os her

FC Barcelonas’ mangeårige kaptajn, har ikke tænkt sig at lade sig pensionere endnu. Den 37-årige guard, har nemlig besluttet at spille endnu en sæson for catalanerne.

Med en enkelt afstikker i 2007-08 sæsonen, da ”La Bomba” forsøgte sig af i NBA, for Memphis Grizzlies, har den spanske veteran i hele sin karriere spillet for den spanske storklub FC Barcelona. Sammen er det blevet til 8 spanske mesterskaber, 7 pokaltitler, 5 spanske SuperCups, og 2 EuroLeague titler.

FC Barcelona tabte for nyligt i semifinalen til Baskonia i det spanske mesterskabsræs, og spillede ligeledes en langt fra tilfredsstillende sæson i EuroLeague.

Med endnu en skuffende sæson, og et par mere end skuffende sæsoner de seneste år, er Juan Carlos Navarro derfor ikke helt frisk på at slutte af på denne manér.

Han er stadigvæk sulten efter mere succes, på trods af at formen ikke længere har været som i de gode gamle dage.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague