fbpx
Find os her

Jan Vesely og Fenerbahce er i deres tredje EuroLeague-finale i træk sammen i denne sæson, når de står overfor Real Madrid søndag aften.

De forsvarende mestre der vandt titlen sidste år for første gang i klubbens historie, er dog noget som Fenerbahce skal sætte i glemmebogen søndag. Holdet skal glemme sejren, og istedet fokusere på at fortsætte stimen søndag aften med endnu en titel.

Hør hvad den tidligere 28-årige NBA-spiller, og tjekkiske profil havde at sige om opgøret mod Real Madrid herunder.

Du kan også se hvad Real Madrids profil Anthony Randolph havde at sige om finalen, og en masse andre af vores interviews med bla. Sarunas Jasikevicius, Gigi Datome, Sergio Rodriguez og Luka Dončić ved at klikke her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague