fbpx
Connect with us

EuroLeague

Hines bliver i Moskva – må sige farvel til endnu en profil

CSKA Moskva står over for en mindre udrensning trods stor succes i sidste sæson. Allerede nu er to af holdets profiler fortid.

Foto: Arkivfoto

De russiske mestre og EuroLeague-vindere har allerede sagt farvel til Cory Higgins, mens Will Clyburn har valgt at tage en ny tørn i hovedstadsklubben. Nu har endnu en profil valgt at forlade skuden, mens det er lykkedes at holde på den 32 årige amerikanske center, Kyle Hines, der har tilbragt seks år i klubben.

Det er den 32 årige franske landsholdsspiller, Nando de Colo, der efter fem år i hovedstadsklubben har valgt at sige farvel trods stor succes. Begrundelsen skulle angiveligt være, at han ikke føler, at han kan opnå mere hos CSKA Moskva. Det er da også blevet til fem mesterskaber og to EuroLeague-titler i de fem år.

Kyle Hines spillede i sidste sæson 22 kampe i den russiske liga og 36 kampe i EuroLeague, mens Nando de Colo var med i 25 kampe i ligaen og 34 kampe i EuroLeague. I EuroLeague snittede de Colo 14,7 point, hvilket gjorde ham til den femte mest scorende spiller.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Næste kamp

More in EuroLeague