fbpx
Find os her

Fenerbahce er de forsvarende EuroLeague-mestre, og Gigi Datome indrømmer at uanset om man har prøvet at vinde turneringen før eller ej, så er presset der altid.

Den italienske landsholdsspiller og tidligere NBA-spiller, fortæller samtidigt til Fullcourt, hvad det er der gør serbiske Željko Obradović den bedste træner, som i år kan vinde sin tiende EuroLeague titel i karrieren.

Læs meget mere om kampen mellem Fenerbahce og Zalgiris ved at klikke her. Hvis du vil høre endnu mere om europas bedste klubturnering kan du også lytte til vores EuroLeague Podcast, hvor vi kommer hele vejen rundt om turneringen og ikke mindst de fire Final Four hold.

 

 

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague