fbpx
Find os her

EuroLeague

Fire hjemmebanesejre uden betydning

Da alle otte slutspilshold og placeringer blev fundet torsdag, var der ikke noget på spil for de resterende otte hold.

Foto: Arkivfoto

Fenerbahce 78 – 75 Maccabi Fox Tel Aviv

Det blev to vidt forskellige halvlege, da Fenerbahce sluttede grundspillet af med en sejr.

Begge de to første perioder endte imponerende nok uafgjort, og stillingen ved pausen var 51-51. Efter pausen lukkede gæsterne helt ned for hjemmeholdet, der kun scorede ti point. Føringen var på otte point inden sidste periode, men med en periodesejr på 27-16 inklusiv en buzzer trepointsscoring kunne hjemmeholdets tilhængere juble.

Gæsternes Tarik Black blev topscorer med 23 point, mens værternes Kostas Sloukas scorede 22 point.

Bayern München 84 – 77 Herbalife Gran Canaria

Efter nogle dumme svipsere, der har kostet den videre deltagelse, kunne Bayern München slutte grundspillet af med en sejr.

Tyskerne satte sig fra kampens start på opgøret. Ved halvlegen var forspringet på ni point, og efter en stærk tredje periode var føringen helt oppe på 20 point. Så gjorde det intet, at spanierne vandt sidste periode med 13 point.

Derrick Williams fra Bayern München blev topscorer med 20 point efterfulgt af gæsternes Siim-Sander Vene med 19 point.

Olympiacos 99 – 74 Darussafaka Tekfen Istanbul 

Det græske storhold sluttede lige nøjagtig ikke på en slutspilsplads, hvilket er skuffende for klubbens fans. De kunne  dog glæde sig over en storsejr i sidste kamp.

Det var ellers gæsterne, der lagde bedst ud med en føring på 28-20 efter første periode. Ved halvlegen havde føringen dog skiftet fortegn med en enkelt point. Med en periodesejr på hele 18 point i tredje periode dræbte Olympiacos opgøret, og ydmygelsen blev færdiggjort med endnu en periodesejr til sidst.

Hjemmeholdets Nigel Williams-Goss blev topscorer med 18 point, mens mest scorende for gæsterne var Berk Demir med 12 point.

FC Barcelona 84 – 77 BC Khimki Moskva 

Barcelona kunne nøjes med to gode perioder, da de konsoliderede femtepladsen med en sejr over Khimki.

Gæsterne lagde bedst ud og var foran med 11 point efter første periode. Den føring smuldrede i anden periode, hvor Barcelona var oppe med et point ved pausen. Khimki lagde atter bedst ud i tredje periode, men ny stor periodesejr, denne gang på 13 point, betød en sikker Barcelona sejr.

Hjemmeholdets Pierre Oriola blev topscorer med 14 point, mens hele tre spillere opnåede at score 13 point.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra EuroLeague