fbpx
Connect with us

Alba Berlin

Final Four i EuroLeague vender tilbage til Tyskland i 2020

Den tyske storby Køln bliver værtsby til næste sæson for Final Four 2020 i EuroLeague.

Efter fem år vender Final Four i EuroLeague tilbage til Tyskland, hvor værtsbyen hedder Køln.

Finalen i europas bedste klubturnering EuroLeague skal afgøres i den tyske storby Køln. Arenean hedder Lanxess Arena med plads til over 18.000 tilskuere.

Tilbage i 2000 den 7. april satte den tyske liga tilskuerrekord med 18.518 tilskuere da Telekom Basket Bonn mødte Alba Berlin.

Final Four er tidligere blevet afholdt i Tyskland, så sent som i 2016 og tilbage i 2009, begge gange i Berlin. De seneste sæsoner er Final Four blevet afholdt i Istanbul, Beograd og senest Vitoria-Gasteiz i Spanien.

Final Four finder sted til næste år fra den 22. til og med den 24. maj 2020.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Alba Berlin