fbpx
Find os her

Final Four 2018 står på programmet om ganske få dage, og i dag kunne EuroLeague løfte sløret for, hvor næste års finaleturnering skal afholdes.

Rygterne talte længe for at CSKA og VTB-Arena, ville blive værter for næste års Final Four. Dette afviste turneringens direktør Jordi Bertomeu blankt på et pressemøde for nyligt, og nu er det også officielt, at det ikke bliver Rusland.

Byen og klubben som skal afholde Final Four 2019, bliver nemlig Baskonia og byen Vitoria-Gasteiz i Spanien. Det bliver første gang nogensinde at byen bliver værter for finaleturneringen i EuroLeague.

Arenaen i Vitoria-Gasteiz, Buesa Arena, har plads til 15,000 tilskuere, og har tidligere lagt gulv til den spanske cup-finale Copa del Rey og EuroCup Finalen i 2010.

Sidste gang der blev afholdt Final Four i Spanien var i 2015 i Madrid, da netop Real Madrid vandt turneringen i finalen over Olympiacos.

Billetter til Final Four 2019 forventes at blive sat til salg i den sidste kvartal af 2018.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague