fbpx
Connect with us

EuroLeague

Fenerbahce sikrede Final Four-plads i Kaunas

Fenerbahce lukkede og slukkede for Zalgiris Kaunas drømme om en plads i Final Four.

Foto: Arkivfoto

Zalgiris Kaunas 82 – 99 Fenerbahce 

Torsdag aften slog Fenerbahce sidste søm i den litauiske kiste, da de kunne rejse hjem fra Kaunas med en sikker sejr på 99-82, der sender dem videre til Final Four med en samlet sejr i serien på 3-1.

Allerede efter første periode så det vanskeligt ud for hjemmeholdet. Gæsterne var foran med 30-16, men en noget bedre anden periode, som Zalgiris vandt med seks point, sendte spænding tilbage i opgøret. 49-41 til tyrkerne ved pausen.

I anden halvleg dræbte gæsterne, der også er favoritter til at tage EuroLeague-titlen, stille og roligt kampen. Begge perioder blev vundet med henholdsvis tre og seks point, og Fenerbahce kunne juble over det videre avancement.

Hjemmeholdets Brandon Davies og gæsternes Muhammed Ali var begge brandvarme. 25 point blev det til fra hver og en effektivitet på henholdsvis 35 og 32 i Davies’ favør. Kostas Sloukas leverede en double-double med 15 point og ti assists.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in EuroLeague