fbpx
Connect with us

EuroLeague

Fenerbahce sejrede i lavtscorende affære, Real Madrid videre til Final Four

Der var sejre til favoritterne i første omgang af kamp tre.

Foto: Arkivfoto

Zalgiris Kaunas 57 – 66 Fenerbahce 

Hjemmeholdet havde i første kamp umådeligt svært ved at score mod Fenerbahce, og det blev også tilfældet i kamp tre. Selvom gæsterne heller ikke var frygteligt skarpe, så lykkedes det dem at sikre en matchbold inden kamp fire.

Det var værterne, der lagde bedst fra land med en smal periodesejr på 19-15. Herfra var det Fenerbahce, der var et mulehår bedre end Zalgiris. De resterende tre perioder blev vundet, og i anden halvleg blev det blot til 23 point for Zalgiris. Dermed kunne Fenerbahce bringe sig foran 2-1 i serien efter sejren på 66-57.

Gæsternes Marko Guduric blev topscorer med 17 point og blot en af tre spillere med et tocifret antal point. Nate Wolters blev med 15 point topscorer for hjemmeholdet.

Panathinaikos 82 – 89 Real Madrid 

Real Madrid er det første hold i årets Final Four, efter det blev til en sejr i kamp tre, og serien blev lukket med samlet 3-0.

Gæsterne startede bedst og vandt første periode med fem point, men hjemmeholdet havde tro på tingene, og ved pausen var de foran med fem point. Efter pausen viste Real Madrid klassen, og med sejre i de sidste to perioder er spanierne fortjent videre.

Nick Calathes var, for Gud ved hvilken gang, en af grækernes bedste og blev topscorer med 17 point. Han nåede samtidig assist nr. 1000 i EuroLeague. Hjemmeholdets Matt Lojeski, gæsternes Rudy Fernandez og Facundo Campazzo scorede alle 16 point. Med ti assist nåede Campazzo op på en double-double.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in EuroLeague