fbpx
Connect with us

I fjerde runde af denne sæsons Euroleague, tog FC Barcelona sin tredje sejr på stribe. Dermed er man nu endegyldigt på vej mod toppen af gruppe C, der dog stadig føres af Lokomotiv Kuban, der endnu er ubesejrede.

Barcelona var på besøg hos en anden af Europas store traditionsklubber, litauiske Zalgiris Kaunas, og anført af en godt spillende Ante Tomic, trak Barcelona sig som forventet sejrrigt ud af opgøret. Sejren lød på 85-77, og trods Zalgiris-føring på 23-22 efter første quarter, viste Barcelona sig som det bedste hold i løbet af de følgende tre perioder.
Et medlevende og talstærkt hjemmepublikum i en tæt på udsolgt Zalgiris Arena, gjorde ellers hvad de kunne for at lægge pres på gæsterne, men de knap 15.000 fremmødte måtte til syvende og sidst tage skuffede hjem.

Kendetegnende for Barcelona var endnu engang hvor bredt de spillede, og det er ganske bemærkelsesværdigt, at Justin Doellmann med sine 24 minutter på banen, var den mest benyttede spiller for gæsterne. Herefter fulgte kampens bedste, centeren Ante Tomic, der på bare 23 minutter havde 18 point og otte rebounds.
Bedste mand fra hjemmeholdet blev Paulius Jankunas, der havde 17 point.

Herunder kan du se euroleague.nets videohøjdepunkter fra kampen:

Andetsteds i gruppe C fortsatte Lokomotiv Kuban sin sejrsstime, ved hjemme at smadre Karsiyaka med 72-53, og der er nu for alvor ved at tegne sig et billede af, at topkampen i gruppen kommer til at stå mellem de stærke russere og Barcelona.
Panathinaikos tabte til ude til gruppens nok svageste hold, Zielona Gora, med 71-68, og fortsatte dermed mod afgrunden. Traditionsklubben med det på papiret meget stærke hold, ligger dermed sidst i gruppen med blot én sejr efter de første fire kampe.

I gruppe D forblev både CSKA Moskva og Unicaja Malaga fortsat ubesejrede, da de vandt over hhv. Darussafaka og Dinamo Sassari. CSKAs sejr i Tyrkiet kom til at lyde på 80-75, mens Malaga slog sin italienske modstander hjemme på den spanske sydøstkyst med cifrene 80-62. I Tyskland slog Brose Baskets Maccabi Tel Aviv med 77-66, og dermed ligger de tyske mestre relativt lunt i svinget midt i gruppen, mens Maccabi slet ikke har ramt et passende niveau endnu, og ligger næstsidst med én sejr. Dinamo Sassari har dog endnu ingen, og ligger dermed sidst, mens Darussafaka – også med én vunden kamp – holder sig foran Maccabi grundet bedre målscore.
CSKA og Malaga sidder naturligvis på gruppens to øverste pladser, og der er lagt op til noget af et brag på torsdag i Moskva, når de to støder sammen kl. 20:15.

Foto: Igor Vujanovic – MojaCrvenaZvezda.net

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in EuroLeague