fbpx
Connect with us

Armani Milano

Barcelona sejrede i Milano, Panathinaikos slog Bayern

Maccabi Fox Tel Aviv 81 – 76 Budocnost Podgoria

Budocnost havde blot vundet tre kampe i årets EuroLeague, og det montenegrinske hold var tæt på mod israelske Maccabi Fox Tel Aviv. Hjemmeholdet skulle vinde for fortsat at have en playoff-plads inden for rækkevidde.

Gæsterne lagde bedst ud, hvor nyerhvervelsen, den tidligere Miami Heat-spiller Norris Cole, scorede ti point i første periode. Tel Aviv havde dog troen til at vinde på hjemmebane, og flere gange i anden periode var hjemmeholdet helt tæt på at tage føringen.

Den kom dog i tredje periode, men det betød ikke, at gæsterne gav op. Kampen var helt tæt indtil fire minutter før tid, hvor Tel Aviv kom afgørende fri med syv point. Det forspring fik Budocnost kun reduceret med to point, så hjemmeholdet kunne tage sejren på 81-76.

Topscorer blev Norris Cole med 25 point. Han var 9/12 fra toeren, og yderligere tog han seks rebounds. Mest scorende for hjemmeholdet var Scottie Wilbekin med 16 point.

Se highlights fra kampen.

 

Panathinaikos 77 – 67 Bayern München

Inden kampen lå Panathinaikos lige efter Bayern München, men efter en græsk sejr er de to hold á point i stillingen.

Værterne startede bedst og havde bragt sig foran med 11 point inden første periodes slutning, hvilket var lige så mange point i forskel mellem de to hold, som tyskerne havde scoret.

Bayern München kom aldrig for alvor ind i kampen. Panathinaikos lykkedes med at holde forspringet langt hen ad vejen. Midt i tredje periode var der blot seks point mellem de to hold, men Panathinakos udbyggede hurtigt igen, når gæsterne kom for tæt på.

I sejren på 77-67 til grækerne var det gæsternes Derrick Williams, der var noget nær en enmandshær, der blev topscorer med 21 point. Ingen andre Bayern-spillere scorede et tocifret antal point. Mest scorende for hjemmeholdet var Ioannis Papapetrou med 18 point.

Se highlights fra kampen.

 

Darussafaka Tekfen Istanbul 65 – 80 CSKA Moskva
Darussafaka er det absolutte bundhold i EuroLeague, og de kunne intet stille op mod CSKA Moskva. Godt nok endte sejren kun på 15 point, men allerede midt i første periode var forspringet på ti point, og på intet tidspunkt havde hjemmeholdet føringen.

CSKA Moskva vandt alle fire perioder, og samtidig fik de spredt minutterne godt ud. Ingen af gæsternes spillere fik over 24 minutter, og det må kaldes en dag på kontoret med sejren på 80-65, hvor Darussafaka aldrig var tættere på end otte point.

Topscorer blev gæsternes Nando de Colo med 17 point, mens holdkammeraten Cory Higgins og værternes Kartal Ozmizrak begge scorede 13 point.

Se highlights fra kampen

 

AX Armani Exchange Olimpia Milan 85 – 90 FC Barcelona
Barcelona vandt det direkte opgør om sjettepladsen med den tætte sejr over Milan og beholder chancen for at nå op i top 4.

De to hold fulgtes ad i første periode, hvor der kun en enkelt gang var et forspring på mere end fem point. Barcelona vandt første periode med et enkelt point, mens Milan kunne gå til pause med en snæver føring på 37-36 efter en periodesejr i anden periode på to point.

Barcelona kom ud efter pausen med fornyet energi, og blandt via 11 point fra Thomas Heurtel var catalanerne foran med syv point inden sidste periode. Den føring havde Milan næsten fjernet, da Barcelona igen trak fra. Heurtel og holdkammeraten Adam Hanga gjorde deres for at hive sejren hjem, mens Vladimir Micov og Arturas Gudaitas prøvede at skabe et stort comeback.

Det lykkedes ikke helt, og Barcelona kunne sikre sig end sejr på 90-85. Topscorer blev Thomas Heurtel med 21 point, mens hjemmeholdets Vladimir Micov og Mike James begge scorede 20 point. James var samtidig tre rebounds og to assist fra en triple-double.

Se  highlights fra kampen.

Se stillingen i EuroLeague her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Armani Milano