fbpx
Find os her

EuroLeague

DBA Copenhagen fik ørene i maskinen ved ANGT

Det har helt sikkert været en stor oplevelse for de danske talenter at få lov til at spille ved weekendens Adidas Next Generation Tournament, men to ud af tre opgør endte i afklapsninger, mens man mod Roma var tæt på at overraske.

Der var desværre ikke meget at komme efter i de tre pulje kampe for DBA Copenhagen ved ANGT-turneringen i Kaunas. Tre nederlag betyder, at det danske hold skal spille om syvendepladsen

Fredagen blev indledt med et nederlag til Rytas Vilnius på 92-66. Første periode blev tabt med 28-14, og det kom DBA Copenhagen sig aldrig over. Mest scorende dansker blev Gustav Knudsen med 14 point efterfulgt af Jonathan Klussmann med 13 point.

Der skulle spilles to kampe lørdag. Anden gruppekamp var mod italienske Stellazzurra Roma, der blev tabt snævert med cifrene 77-70. Begge hold vandt to perioder hver, og det var egentlig takket være en god slutspurt i fjerde periode, at danskerne kun tabte med syv point. Mest scorende dansker var Jonathan Klussmann med hele 31 point.

Sidste kamp blev tabt mod CSKA Moskva med hele 108-55. Ved pausen havde russerne scoret 63 point, hvor kampen reelt var afgjort. Mest scorende dansker var Bakary Dibba med 15 point efterfulgt af Gustav Knudsen med 12 point.

DBA Copenhagen møder søndag morgen kl. 8.00 russiske Lokomotiv Kuban Krasnodar i kampen om syvendepladsen.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra EuroLeague