fbpx
Find os her

En af klubbens symboler de seneste mange år, Victor Khryapa, har valgt at forlade klubben efter 13 sæsoner.

CSKA Moscow’s kaptajn var måske anonym i medierne, men har været af stor betydning i den russiske storklub. Khryapa kom til den russiske hovedstad helt tilbage i 2002 fra Avtodor Saratov. 

I fire sæsoner fra 2004 spillede han i NBA for hhv. Portland og Chicago. I 2008 vendte han igen tilbage til Europa, hvor han har båret den røde trøje for CSKA Moscow lige siden.

Den 35-årige russer har spillet i alt 611 kampe, og startet i 422 af dem. Russeren har i disse kampe snittet 6,8 point, 5,2 rebounds, 2,6 assists og 1,2 stels.

Han nåede at vinde to EuroLeague-mesterskaber, 13 russiske titler og 7 VTB-titler med CSKA Moscow.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague