fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

En af klubbens symboler de seneste mange år, Victor Khryapa, har valgt at forlade klubben efter 13 sæsoner.

CSKA Moscow’s kaptajn var måske anonym i medierne, men har været af stor betydning i den russiske storklub. Khryapa kom til den russiske hovedstad helt tilbage i 2002 fra Avtodor Saratov. 

I fire sæsoner fra 2004 spillede han i NBA for hhv. Portland og Chicago. I 2008 vendte han igen tilbage til Europa, hvor han har båret den røde trøje for CSKA Moscow lige siden.

Den 35-årige russer har spillet i alt 611 kampe, og startet i 422 af dem. Russeren har i disse kampe snittet 6,8 point, 5,2 rebounds, 2,6 assists og 1,2 stels.

Han nåede at vinde to EuroLeague-mesterskaber, 13 russiske titler og 7 VTB-titler med CSKA Moscow.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague