fbpx
Find os her

EuroLeague

Bayern München og Olympiacos svigtede i jagten på slutspillet

Der var flere svipsere blandt 29. rundes resultater, hvor både Bayern München og Olympiacos tabte vigtige skridt i jagten på slutspillet.

Foto: Arkivfoto

MBC Khimki Moskva 72 – 80 CSKA Moskva

Der var dømt lokalopgør, da CSKA Moskva med en sejr på 80-72 endegyldigt sikrede sig andenpladsen i grundspillet.

Gæsterne satte sig tidligt på begivenhederne, og ved pausen havde de bragt sig foran med 12 point. CSKA Moskva vandt også tredje periode, så selvom hjemmeholdet vandt sidste periode, så var der for langt op.

Hjemmeholdets Alexey Shved blev, for Gud ved hvilken gang, topscorer med 17 point. Nando de Colo var mest scorende for gæsterne med 14 point.

Darussafaka Tekfen Istanbul 92 – 87 Bayern München 

Tyskerne blev rundens helt store taber, da de med et nederlag på 92-87 til bundproppen udspillede deres chance for at komme med i slutspillet.

Gæsterne lagde ellers stærkt fra land i første periode, der blev vundet med næsten det dobbelte antal point. Men forspringet på 13 point blev sat over styr, da hjemmeholdet vandt de resterende tre perioder.

Hjemmeholdets Toney Douglas havde en brandkamp med 26, mens det blev til 23 point fra gæsternes Petteri Kopponen.

Baskonia 92 – 102 Anadolu Efes Istanbul 

Baskonia havde brug for en sejr, hvis de skulle nå femtepladsen og undgå top-3 i slutspillet, men med et nederlag på 102-92 får Baskonia nu æren af et af de tre tophold.

Gæsterne startede bedst, men ved pausen havde hjemmeholdet bragt sig i front med fem point. En horribel tredje periode, der blev tabt 26-14, var skyld i, at tyrkerne havde et godt udgangspunkt inden sidste kamp. Den vandt gæsterne også og sikrede ikke blot sejren men også hjemmebanefordelen i slutspillet mod Barcelona.

Hjemmeholdets Luca Vildoza blev topscorer med 23, mens gæsternes Adrien Moermann og Tibor Pleiss begge scorede 21 point. Pleiss nåede med 12 rebounds også en double-double. 

Olympiacos 68 – 72 Zalgiris Kaunas 

Olympiacos kunne med en sejr stort set sikre sig en plads i slutspillet, men gæsterne tog sejren og ligger nu i en gunstig position inden sidste runde.

Hjemmeholdet var bedst i første halvleg og kunne gå til pause med en føring på fire point. Den fik en god anden halvleg fra gæsterne vendt om på, da de vandt perioderne med et og syv point.

Hjemmeholdets Briante Weber var flyvende og scorede 26 point, mens Aaron White var topscorer for udeholdet med 14 point.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra EuroLeague