fbpx
Connect with us

Baskonia

Baskonias håb smuldrede efter pausen, Barcelona holdt liv i drømmen

Serien mellem Baskonia og CSKA Moskva blev endegyldigt afgjort, mens FC Barcelona fortsat holdt liv i drømmen.

Foto: Arkivfoto

Baskonia 83 – 92 CSKA Moskva 

Håbet om, at værtsklubben skulle blive en del af Final Four, stod intakt, da holdene gik til pause, men i særdeles fjerde periode tog gassen ud af ballonen.

Hjemmeholdet startede godt og havde et snævert forspring efter første periode. Baskonia satte tempoet et nøk op i anden periode, og ved pausen var de foran med ni point.

Cheftræner Itoudis må have snakket med store bogstaver, for det var et forvandlet Moskva-hold, der kom ud. Langsomt åd de sig ind på værterne, og i fjerde periode var der tale om niveauforskel. Fjerde periode blev vundet med 12 point, lige så mange som Baskonia scorede, og dermed er CSKA Moskva tredje hold i Final Four.

Gæsternes Nando de Colo blev topscorer med 27 point. Han var imponerende 8/11 i feltet og 3/5 fra distancen. Hjemmeholdets Vincent Poirier scorede 21 point. Han skød 7/8 fra feltet. Derudover blev det til en imponerende effektivitet på 31.

FC Barcelona 82 – 72 Anadolu Efes Istanbul 

Gæsterne lagde bedst fra land og sluttede bedst, men tiden imellem var Barcelona mere effektive. Det blev til en solid sejr på 82-72.

Gæsterne kom foran med hele syv point efter første periode. Værterne fik lukket for hullet, og ved pausen var forspringet kun på to point. Efter pausen kørte Barcelona fortsat på. 15 point blev perioden vundet, og det var tre flere, end Efes scorede i perioden. Selvom udeholdet igen kom bedre med i de sidste ti minutter, så blev det aldrig tæt.

Shane Larkin blev igen topscorer med 20 point, mens Kyle Kuric med 19 point scorede flest for gæsterne. Hele 12 af Larkins point kom på straffekast, men Kuric skød 5/6 fra feltet og 2/4 fra distancen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Baskonia