fbpx
Connect with us

Baskonia

Baskonia slog reservespækket Real Madrid-hold, Panathinaikos fortsatte god stime

Real Madrid sparede flere spillere mod Baskonia, som lukrerede på det ved at besejre ligarivalerne. Panathinaikos vandt deres sjette kamp i træk.

Foto: Arkivfoto

BC Khimki 71 – 76 Maccabi Fox Tel Aviv 

Khimkis chancer for slutspil var væk, mens Maccabi Fox Tel Aviv skulle bruge en sejr for fortsat at have chancen for at nå slutspillet.

Hjemmeholdet startede som lyn og torden og vandt første periode med 24-15, men gæsterne havde vendt det til en føring på et point, da de to hold nåede pausen.

Anden halvleg blev en tæt affære, men de israelske gæster vandt snævert begge perioder med henholdsvis tre og et point.

Topscorerværdigheden blev delt mellem hjemmeholdets Alexey Shved og gæsternes Michael Roll med 17 point hver. Gæsternes Johnny O’Bryant leverede en double-double med 16 point og 11 rebounds.

Zalgiris Kaunas 94 – 67 Darussafaka Tekfen Istanbul 

Zalgiris Kaunas holdt liv i drømmen om videre avancement, da de på hjemmebane smadrede det tyrkiske bundhold.

Hjemmeholdet sad på kampen fra start til slut. Det blev til sejre i alle fire perioder, og gæsterne fik aldrig et ben til jorden.

Topscorer blev gæsternes Jeremy Evans med 14 point, mens Brandon Davies var mest scorende for hjemmeholdet med 13 point.

Kirolbet Baskonia 86 – 76 Real Madrid 

Gæsterne havde inden kampen meldt ud, at de ville spare Campazzo, Tavares, Deck og Reyes. En aktion der mødte protester hos de øvrige hold, der kæmper om slutspilspladserne. Samtidig blev det til begrænset spilletid for Randolph, Casieur og Taylor.

Det udnyttede hjemmeholdet til at få to vigtige point. Sejren holder Baskonia på sjettepladsen.

Baskonia lagde bedst ud ved at vinde første periode med fire point, men Real Madrid fulgte godt med, og forspringet var på tre point ved pausen.

Efter pausen viste Baskonia forskellen på at stille i stærkeste opstilling eller ej. Forspringet nåede op på 11 point, og selvom gæsterne vandt sidste periode, så var de aldrig tæt på sejren.

Topscorer blev hjemmeholdets Luca Vildoza med 20 point efterfulgt af Vincent Poirier med 19 point. Mest scorende for Real Madrid var Trey Thompkins med 17 point. Det blev double-doubles for både Poirier (19p/16r) og Johannes Voigtmann (13p/12r).

AX Armani Exchange Olimpia Milan 83 – 95 Panathinaikos 

Det blev Panathinaikos, der vandt den direkte duel om syvendepladsen, da gæsterne fik deres sjette sejr i træk.

Gæsterne lagde bedst fra land og vandt første periode med tre point, men ved pausen var hjemmeholdet foran med fire point.

Det græske tophold viste niveauet efter pausen og vandt begge perioder i sikker stil.

Topscorer var gæsternes Nick Calathes med 27 point. Han ramte 12 ud af 17 topointsskud. Han havde samtidig 14 assist, der gav en flot double-double. 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Baskonia