fbpx
Connect with us

EuroLeague

Barcelona tilknytter officielt Heurtel-erstatning

Som erstatning for Thomas Heurtel har Barcelona hentet Malcolm Delaney.

Foto: Arkivfoto

30 årige Malcolm Delaney kommer til Barcelona på en 1 + 1 kontrakt, der giver parterne mulighed for at se hinanden an i den kommende sæson.

Den amerikanske point guard er hentet ind som erstatning for den skadede franskmand, Thomas Heurtel, der under en træning med landsholdet mærkede noget i knæet, han efterfølgende skulle opereres for.

Delaney har senest spillet for kinesiske Guangdon Southern Tigers. Her snittede han 19,4 point, 6,1 rebound, 5,6 assist og 2,3 steal fordelt over 37 kampe.

Amerikaneren har tidligere optrådt i europæisk basket med stor succes. Han har spillet i fransk, ukrainsk, tysk og senest russisk basket i 2015/16 sæsonen fof Lokomotiv Kuban. Han nåede også to sæsoner for Atlanta Hawks, inden en skade satte ham ud af spillet.

I Barcelona bliver Malcolm Delaney forenet med sin træner fra tiden i Kuban, 70 årige Svetislav Pesic. Udover point guarden har Barcelona forstærket aig med Alex Abrines, Cory Higgins, Brandon Davies og Nicola Mirotic denne sommer.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in EuroLeague