fbpx
Connect with us

Fredag aften spillede FC Barcelona deres måske bedste kamp i denne sæson, da de knuste Crvena Zvezda i EuroLeague.

FC Barcelona’s spillere er som genfødte efter at den serbiske cheftræner Svetislav Pešić overtog cheftræner posten, for få uger siden fra Sito Alonso.

På den hjemlige front slog FC Barcelona i februar måned ærkerivalerne fra Real Madrid i finalen i pokalturneringen, og de positive resultater fortsatte altså fredag aften for spanierne.

Her slog catalanerne det serbiske storhold Crvena Zvezda, som dermed også mistede godt og vel alle muligheder for at placere sig til kvartfinalen, og få en evt. plads ved Final Four, som i denne sæson spilles på deres hjemmebane i Beograd.

Pešić har vendt den negative energi på holdet til noget positivt, og samtidigt ‘lært’ holdet at spille forsvar, hvilket var et af Barcelona’s største problemer inden hans ankomst.

FC Barcelona dominerede på alle fronter

I opgøret mod Crvena Zvezda dominerede gæsterne fra Spanien på alle fronter, i tre ud af de fire perioder.

De blev ført an af en storspillende Pau Ribas der stod for 18 point (4/5 fra trepoinslinien), 6 assists, 2 rebounds og 2 steals.

Kroatiske Ante Tomić havde også en fornem kamp med sine 16 point, 6 rebounds og 4 assists. Udover den gode præstation formåede Tomić også at knuse glasset på kurven, med sit dunk næsten halvvejs inde i kampen. Du kan se episoden i videoen forneden.

I den serbiske lejr var der ikke rigtigt nogen spillere der for alvor kom igang, og derfor blev topscorer Taylor Rochestie med blot 13 point, efterfulgt af den unge Ognjen Dobrić med 10 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

More in Crvena Zvezda