fbpx
Connect with us

EuroLeague

Barcelona fulgte i fodboldklubbens fodspor i El Clasico

Det er ikke kun fodboldklubben, der lan vinde El Clasico. Aftenens basketkamp endte også med catalansk sejr, mens Bayern München for alvor kom tæt på slutspillet.

FC Barcelona 77 – 70 Real Madrid

Det startede som en helt tæt affære, men i sidste ende var Barcelona et niveau over Real Madrid i aftenens EuroLeague El Clasico opgør.

Efter første periode var det faktisk gæsterne, der førte, men da der blev fløjtet til pause, var værterne foran med fem point. Det forspring var i store dele af kampen på mellem syv og ti point, og Real Madrid var aldrig for alvor tæt på sejren.

Topscorer blev hjemmeholdets Ante Tomic med 22, der i samme ombæring lavede en double-double med hele 13 rebounds. Også holdkammeraten Thomas Heurtel lavede en double-double med 17 point og ti assist. Mest scorende Madrid-spiller var Rudy Fernandez med 15 point.

Budocnost 75 – 89 Bayern München 

Sjældent har en kamp haft så forskellige perioder, som det var tilfældet i opgøret mellem Budocnost og Bayern München.

Gæsterne vandt første periode med otte point, men værterne var alligevel foran med tre point ved pausen. Siden vandt tyskerne de sidste to perioder med ti og syv point og kørte dermed en komfortabel sejr i hus.

Topscorer blev hjemmeholdets Edwin Jackson med 19 point efterfulgt af gæsternes Vladimir Lucic med 18 point.

Olympiacos 81 – 97 CSKA Moskva

Olympiacos har haft svært ved at finde tidligere sæsoners niveau, mens CSKA Moskva har vist ekstremt højt niveau i år.

Ikke desto mindre var det værterne, der var foran efter første periode, og ved pausen var forskellen blot på et enkelt point mellem de to hold. Herfra tog russerne over og skabte en solid føring, der holdt kampen ud.

Topscorer blev gæsternes Cory Higgins med 18 point. Hele seks spillere scorede et tocifret antal point for russerne. For hjemmeholdet scorede Vassilis Spanoulis flest med 14 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in EuroLeague