fbpx
Find os her

FC Barcelona kunne her til aften officielt melde ud at man beholder den serbiske træner Svetislav Pešić, som har underskrevet med catalanerne for den kommende sæson.

Pešić overtog posten i den spanske storklub i februar måned, efter at Barcelona valgte at fyre Sito Alonso efter nogle knap så succesfulde resultater. Allerede i sin første måned vandt Pešić så den spanske pokalturnering, hvor man slog Real Madrid i finalen.

I kampen om det spanske mesterskab blev det til forskel for pokalturneringen ikke til hverken trofæ eller medaljer. Her røg Barcelona ud i semifinalen til Baskonia sammenlagt 3-1 i serien. Klubben har dog vurderet at serberen i øjeblikket er det bedste valg.

Opholdet i Barcelona er ikke Pešić’s første i den catalanske storklub. Tilbage i 2003 førte han nemlig klubben til klubbens første EuroLeague-titel, og året efter i 2004 vandt han det spanske mesterskab.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague