fbpx
Find os her

Den 25-årige franske profil Axel Toupane, med en lille fortid i NBA, har spillet en rigtig god sæson fro Zalgiris i denne sæson.

Franskmanden fortæller blandt andet at godt og vel hele Litauen står bag klubben her ved Final Four i EuroLeague, og at Zalgiris skal spille med samme intensitet og entusiasme for at slå Fenerbahce i semifinalen fredag aften.

Læs meget mere om kampen mellem Fenerbahce og Zalgiris ved at klikke her. Hvis du vil høre endnu mere om europas bedste klubturnering kan du også lytte til vores EuroLeague Podcast, hvor vi kommer hele vejen rundt om turneringen og ikke mindst de fire Final Four hold.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague