fbpx
Find os her

Anthony Randolph og Real Madrid er efter en skuffende sidste sæson i finalen ved dette års Final Four i EuroLeague.

Spanierne har døjet med en masse skader i løbet af sæsonen og Randolph er én af de spillere som har været ude i løbet af året. Han mener dog at skaderne i sidste ende har gjort holdet stærkere.

En af de spillere som i den grad er blevet stærkere er den unge Luka Doncic som lørdag aften blev kåret til turneringens MVP i denne sæson. Du kan læse meget mere om Dončić, og se en masse af vores interviews med bla. Sarunas Jasikevicius, Gigi Datome, Sergio Rodriguez og Luka Dončić ved at klikke her.

Når Madrid søndag aften løber ud til finalen, så bliver det foran mere end 10.000 tyrkiske fans som har fundet vej til Beograd. En faktor, som Randolph ikke mener kommer til at betyde noget, da det i følge ham, ikke bliver værre end sidste år i Istanbul.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague