fbpx
Connect with us

Anadolu Efes Istanbul

Anadolu igang med at sikre kernen efter succesfuld sæson

Anadolu har haft en fantastisk sæson i år og nu er tyrkerne igang med at forsøge at beholde kernen til flere historiske øjeblikke.

Foto: Anadolu Efes Istanbul

Efter succesfuld sæson i europas bedste klubturnering EuroLeague, er Anadolu Efes Istanbul igang med at sikre sig underskrifter for den kommende sæson, og beholde den store kerne af spillere.

Den 53-årige tyrkiske cheftræner, Ergin Ataman, har allerede sat sin underskrift på to år mere for den tyrkiske storklub. En klub som Ataman iøvrigt også stod i frontsædet hos i årene 2008-2010. I år opnåede han den absolut største præstation i karrieren, da han førte klubben til den første finale nogensinde ved Final Four i EuroLeague. En kamp de dog tabte til mægtige CSKA Moscow.

Ikke desto mindre var dette dog nok til at beholde den erfarne tyrkiske træner, og samtidigt også sikre to at holdets profiler i denne sæson. Bryant Dunston var den første spiller til at forlænge med Efes for de næste to sæsoner.

Amerikaneren kom til klubben helt tilbage i 2015, og er den spiller sammen med holdkaptajnen Dogus Balbay, som har været i længst tid i klubben. Dunston har i denne sæson snittet 8.9 points, 4.9 rebounds, 1.3 assists og 1.2 blocks pr. kamp i 33 kampe i EuroLeague.

Krunoslav Simon har også sat sin underskrift på en ny kontrakt som gælder de næste to sæsoner. Den kroatiske guard snittede i denne sæson 9.7 points, 3.8 rebounds, og 2.7 assists i 37 kampe.

Det allerstørste spørgsmål der rejser sig omkring de tyrkiske giganter er hvorvidt de kan beholde de to allerstørste profiler i form af Shane Larkin og Vasilije Micic.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Anadolu Efes Istanbul