fbpx
Find os her

EuroLeague

Anadolu Efes med stort scoop

Anadolu Efes har hentet den tidligere Baskonia-profil, Shane Larkin, til klubben efter et ophold hos Boston Celtics.

Foto: Igor Martin

Den tyrkiske topklub har haft held med at lokke 25-årige guard, Shane Larkin, tilbage til europæisk basket.

Sidste sommer vendte han hjem til NBA og Boston Celtics efter et vellykket ophold i spanske Baskonia. Her blev det til en semifinaleplads i ligaen samt en kvartfinaleplads i den fineste europæiske turnering EuroLeague.

Shane Larkin, der tidligere har spillet i NBA for både New York Knicks og Brooklyn Nets, spillede henholdsvis 75 og 78 kampe for de to New York-hold, men tog altså til Spanien i jagten på succes.

Her spillede han 37 kampe i Liga Endesa med et snit på 14.1 point, 3.1 rebound, 4.9 assist og 1.4 steal. I EuroLeague blev det til 33 kampe med et snit på 13.1 point, 2.7 rebound og 5.7 assist.

Efter sin succesrige sæson med Baskonia valgte Shane Larkin at skifte til Boston Celtics. Her blev det i sidste sæson til 65 kampe og et snit på 4.2 point, 1.6 rebound og 1.8 assist. Ikke imponerende stats for Larkin, der har taget konsekvensen og vendt tilbage til livet i europæisk basket og en plads tættere på starting-five.

Anadolu Efes vandt i sidste sæson den tyrkiske pokalturnering. De deltog også i EuroLeague, hvor de dog måtte nøjes med en sidsteplads i gruppespillet.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Boston Celtics