fbpx
Connect with us

Armani Milano

Amerikansk guard skriver kontrakt med CSKA

Ifølge Eurohoops.net, fortæller deres kilder, at Mike James har skrevet under på en et-årig kontrakt med CSKA Moscow.

Foto: Arkiv

Mike James skal nu spille i Moskva efter hans tidligere arbejdsgiver i Olimpia Milano, valgte at bruge et klausul i kontrakten, hvilket medførte deres veje skiltes. Ifølge Eurohoops, havde cheftræneren Ettore Messina ikke James med i sine planer for den kommende sæson.

Et opbrud ovenpå en ellers strålende sæson, hvor han snittede 15.6 point i de 27 kampe, han spillede for Milano i den hjemlige liga, og han var på top tre over flest assist med fem. Mere imponerende var hans 19.8 point, 6.4 assist og 3.8 rebounds i snit over 30 EuroLeague kampe.

Med den nye supplering får CSKA en 185 centimeter guard med fastpace i sit spil, kommer hurtigt til kurven, hvor han har et godt touch. Kvaliteter fra distancen har James også, han kan skyde i ubalance, såkaldt fade-away. 

James spillede kort i NBA uden den store succes i 2018 for New Orleans Pelicans, dog har han masser af erfaring fra Europæisk basket, hvor han for eksempel har klubber som Zagreb, Baskonia og Panathinaikos på cv’et.

CSKA hentede for et par uger siden Kostas Koufos til holdet, og nu med Mike James, begynder mandskabet til næste sæson at se fornuftig ud for sidste års EuroLeague vindere.

Læs artiklen Koufos her: https://www.fullcourt.dk/euroleague/nba-veteran-til-cska/

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Armani Milano