fbpx
Find os her

De europæiske klubturneringer er ved at nå klimaks, og en af dem er europas anden-bedste klubturnering EuroCuppen.

Onsdag aften faldt brikkerne på plads, efter at de sidste kampe blev afviklet i kvartfinalen som bliver spillet i et system bedst á tre kampe.

Det tyrkiske storhold Darussafaka Istanbul med David Blatt i trænersædet havde allerede kvalificeret sig videre, efter to sejre over montenigrinske Buducnost.

Det samme gjaldt det russiske storhold Lokomotiv Kuban, som slog spanske Gran Canaria ud. De har spillet en helt og aldeles fantastisk sæson, og var på et tidspunkt inde i en stime af 27 sejre i træk sammenlagt i VTB Ligaen og EuroCuppen.

Tyske FC Bayern München og italienske Grissin Bon Reggio Emilia blev onsdag aften de sidste to semifinalister, efter at de slog hhv. UNICS Kazan og Zenit St. Petersburg ud af kvartfinalen.

I semifinalen venter der os to absolute topopgør. FC Bayern München møder Darussafaka Istanbul, imens Grissin Bon Reggio Emilia skal møde Lokomotiv Kuban.

Semifinalen spilles ligesom kvartfinalerne bedst á tre opgør, og skal afvikles den hhv. 20., 23., og 28. marts.

Finalen spilles ligeledes beds á tre opgør på hhv. hjemme og udebane, og skal afvikles den 10., 13., og 16. april.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroCup