fbpx
Connect with us

I følge Sito Alonso’s agentfirma Octagon, er spanieren den nye træner for den kroatiske storklub Cedevita Zagreb, der til dagligt spiller i ABA League, og i EuroCuppen.

De seneste sæsoner har Sito Alonso stået i spidsen for FC Barcelona og Baskonia. Den 43-årige træner blev kåret som årets træner i ACB Ligaen i 2012 med Gipuzkoa Basket, men har efterfølgende ikke helt haft succes med de to storhold.

Cedevita vandt i denne sæson den kroatiske liga. I ABA League røg de ud af semifinalen til Budućnost VOLI, der senere gik og vandt mesterskabet mod Crvena Zvezda i finalen.

I EuroCuppen kvalificerede de sig til anden gruppespilsrunde i turneringen, men endte her på fjerdepladsen i gruppe G, hvilket ikke var nok til en plads i kvartfinalen.

I næste sæson skal klubben igen spille i europas andenbedste klubturnering EuroCuppen, og målet er at kvalificere sig til EuroLeague. Enten ved at vinde EuroCuppen, eller tage mesterskabet i ABA League, som ligeledes giver en billet til turneringen.

Sito Alonso har skrevet under på en 2-årig kontrakt, med mulighed for at forlænge yderligere et år med klubben.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

More in EuroCup