fbpx
Find os her

Folkehelten Jonas Zohore med sit vigtigste skud og point i karrieren

Eurobasket

Folkehelten Jonas Zohore med sit vigtigste skud og point i karrieren

Jonas Zohore beskriver buzzerbeateren mod Hviderusland som det vigtigste point i karrieren, og fortæller samtidigt overfor Fullcourt hvad vi kan forvente os af opgøret mod Sverige.

Chris Nielsen beskriver Jonas Zohore som folkehelt efter hans store buzzerbeater trepointsscoring mod Hviderusland. Zohore selv beskriver scenariet som et af de største øjeblikke i sin karriere.

Den danske landsholds-center fortæller samtidigt om hvad der forventes af opgøret mod Sverige, og ikke mindst den fantastiske stemning, der hersker i den danske landsholdslejr de seneste år, hvor der har været masser af succes.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Eurobasket