fbpx
Connect with us

Basketligaen

Aabyhøj bliver til Team Aarhus Basketball

Som det var kendt tidligere på sæsonen så har Aabyhøj IF har haft ryggen mod muren, og har haft to valgmuligheder idet det har været dyrt at drive et Canal Digital Liga hold på top plan. De to valgmuligheder har været at lukke og slukke, eller lave et nyt set-up. Sidstenævnte er nu sat på skinner, og man har ifølge klubbens hjemmeside i Aarhus lanceret den nye eliteorganisation Team Aarhus Basketball.

Det nye selskab der skal stiftes går pt. under navnet Team Aarhus Basketball. Det er en ung klub og en af vores primære målgrupper er derfor også unge mennesker og et ungt publikum.

Formålet er at skabe en ny og anderledes basketball klub i Aarhus, der bygger på stærke værdier og har et stærkt produkt rettet mod publikum, sponsorer og borgere i Aarhus. Vi køber os ikke til et mesterskab, men tror på, at vi kan udvikle os til succes med afsæt i en sund økonomi. Vi vil gerne være en klub med kant og vil skabe et aktivt sponsornetværk, hvor nye kontakter og forretninger bliver skabt.

Som noget helt specielt vil klubben indeholde et unikt produkt der går ud på at arbejde med unge mennesker, der har det svært økonomisk og socialt. Et produkt med titlen: Team Aarhus Cares.

Allan Foss bliver den nye styrmand

Allan Foss der tidligere er kendt som cheftræner for Aabyhøj samt assisterende træner for Arnar Gudjohnsson i den netop overståede sæson bliver den nye chef i det nye Aabyhøj. Han udtalte bla. at den nye klub ikke skal være en klub der kører fra sæson til sæson til, men derimod være stabil til Aarhus Stiftstidende få uger tilbage.

Min rolle bliver at udvikle og bygge noget nyt op. Det skal være langsigtet, så vi ikke kun kører fra sæson til sæson og fra lykkeridder til lykkeridder. Det bliver lidt træls, når man drives af de kortsigtede resultater, og det var også det, der gik galt sidste gang, jeg stod som cheftræner.

Den nye klub bygger desuden på et samarbejde mellem Aabyhøj Basketball og Team Aarhus.

Støt klubben

Klubben har i opstartsfasen brug for yderligere kapital, og man kan derfor støtte den nye klub ved køb af folkeaktier som man kan læse mere om i denne folder.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen