fbpx
Connect with us

Pokalfinaler Live: Hørsholm 79ers – Værløse BBK (Damer)

Dameligaen

Pokalfinaler Live: Hørsholm 79ers – Værløse BBK (Damer)

Vi er klar på sidelinjen på lørdag fra kl. 12:45 når vi blænder op for Pokalfinalerne i basketball direkte fra Forum Horsens!

Inden herrernes finale spilles dame pokalfinalen. Her møder Værløse Basketball, Hørsholm 79ers.

Begge semifinaler var højdramatiske affærer. Værløse slog SISU 73-63, mens Hørsholm vandt en neglebider; 66-65 over BK Amager.

Det må betragtes som overraskende, at Værløse står i årets finale. The Blue Hawks befinder sig i øjeblikket på 5. pladsen i grundspillet; 20 point efter 1. pladsen Hørsholm.

Hørsholm endte som vindere i de tre seneste indbyrdes opgør. To af sejrene var regulære afklapsninger, men d. 27 november var Værløse med til det sidste. Her vandt Hørsholm 76-75, hvilket beviser, at intet er givet på forhånd.

Du kan se kampen øverst på siden her. Bemærk at det kræver en oprettelse som bruger på Staylive.se for at se kampen. Men kampen koster ikke noget at se. Ønsker du at støtte vores projekt, så vil vi bliver virkelig glade for dit bidrag.

Send f.eks. 25 kr. til mobilepay 45711 (NordicBasketball). Tak.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

More in Dameligaen