fbpx
Find os her

Dameligaen

Hørsholms damer er fortsat ubesejrede

Hørsholm fortsætter ufortrødent i Dameligaen efter endnu en sejr, mens SISU hænge på i top-4 med en sejr over bundholdet Værløse.

Foto: Robert Dines-Rasch

BMS Herlev Wolfpack 65 – 85 Hørsholm 79ers
Wolfpack var inden kampen ubesejrede på hjemmebane, mens Hørsholm var ubejserede i hele sæsonen. Der var derfor lagt op til en spændende kamp, men selvom hjemmeholdet længe var med, endte de med at tabe med 85-65.

Kampen var langt henne i anden halvleg før Hørsholm trak afgørende fra. Der skulle en række akrobatiske scoringer fra Meg Wilson og Layne Murphy til for at sætte gang i Hørsholm, der fem minutter inde i tredje periode kun var foran 44-53. Med de flotte scoringer kom intensiteten i forsvaret også en tak op, og så blev det svært for oprykkerne.

I løbet af kampens næste ti minutter skabte Hørsholm så den afgørende føring. Midt i fjerde periode sendte Emilie Borneman føringen helt op på 58-79, og kampen var reelt afgjort.

Der har været problemer med stats fra kampen, men ifølge Dameligaens hjemmeside blev hjemmeholdets Caroline Glud Rasmussen topscorer med 22 point, mens gæsternes Meg Wilson og Layne Murphy hver skulle have scoret 16 point.

Værløse BBK 75 – 85 SISU 
Værløse havde blot vundet en enkelt kamp inden opgøret mod SISU, der skulle vinde for at hænge på anden- og tredjepladsen. Det var langt hen ad vejen en tæt kamp, men SISU havde det ekstra gear, der i sidste ende betød, at de vandt med 85-75.

SISU startede bedst og bragte sig foran med syv point takket være fire treere i træk. Frida Formann gjorde sit til at holde hjemmeholdet inde i kampen med ni point i første periode, der endte 32-26 til SISU. Anden periode blev en noget mere lavtscorende affære. Værløse startede som lyn og torden og bragte sig foran med et 13-4 run. Efterfølgende svarede SISU igen med et 11-2 run, og forspringet var fortsat på seks point ved pausen.

Efter pausen trådte SISU på speederen. Med 11 point fra Cassandra Nofuente var hun en af de afgørende årsager til, at SISU bragte forspringet op på 14 point inden sidste periode. Det chok kom værterne sig aldrig over, og forspringet blev aldrig mindre end otte point.

Topscorer blev gæsternes Cassandra Nofuente med 26 point. Hun havde en imponerende præstation, der også bød på otte rebounds, fem assists og fem steals. Mest scorende for hjemmeholdet var Frida Formann med 23 point, mens Julianna Okosun var en enkelt rebound fra en double-double (17p/9r).

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra BMS Herlev Wolfpack