evn-dk
Fullcourt
11. mar 2018 - 16:14

Wolfpack slog Næstved på overraskende vis

Selvom der ikke var noget på spil for de to hold, der lørdag eftermiddag, mødtes i Herlev Hallen, så var det alligevel lidt af en overraskelse at Wolfpack tog en så solid sejr over Næstved på 95-79.

Bortset lige fra en fem-pointsføring i kampens indledning, så fik Næstved ikke lov til, at prøve at være foran i kampen. Wolfpack var simpelthen bare klar på dagen.

Største føring var midtvejs i tredje periode, hvor føring lød på hele 71-45. Det var alt i alt et humørfattigt Næstved-hold der var taget til Herlev denne lørdag eftermiddag.

Samtidig var Wolfpack helt klar på at vise, at de stadig havde noget at give af, specielt med tanke på de sidste par måneders dårlige spil fra københavnerne. Specielt Durell Vinson spillede godt og endte på helt imponerende 31 point og 19 rebounds!

Til dette havde også Michael Martin en af sine bedste kampe med 20 point, 6 assist og 5 rebounds. Så alt i alt nogle gode præstationer fra Wolfpack, som virkelig også have brug for et selvtillidsboost inden slutspillet.

For Næstved var det kun Troy Frankling der kunne være sin indsats nogenlunde bekendt, da han scorede 21 point. Efter en række stærke kampe, kom holdet altså ned på jorden igen, på hvilket er mest af alt nok kan beskrives som en regulær off-day.

De to hold har en kamp tilbage inden slutspillet rammer, og begge hold får her rig mulighed for at teste sig godt af. Wolfpack møder nemlig Horsens og Næstved møder Bakken Bears.

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.