Find os her

Bortset lige fra en fem-pointsføring i kampens indledning, så fik Næstved ikke lov til, at prøve at være foran i kampen. Wolfpack var simpelthen bare klar på dagen.

Største føring var midtvejs i tredje periode, hvor føring lød på hele 71-45. Det var alt i alt et humørfattigt Næstved-hold der var taget til Herlev denne lørdag eftermiddag.

Samtidig var Wolfpack helt klar på at vise, at de stadig havde noget at give af, specielt med tanke på de sidste par måneders dårlige spil fra københavnerne. Specielt Durell Vinson spillede godt og endte på helt imponerende 31 point og 19 rebounds!

Til dette havde også Michael Martin en af sine bedste kampe med 20 point, 6 assist og 5 rebounds. Så alt i alt nogle gode præstationer fra Wolfpack, som virkelig også have brug for et selvtillidsboost inden slutspillet.

For Næstved var det kun Troy Frankling der kunne være sin indsats nogenlunde bekendt, da han scorede 21 point. Efter en række stærke kampe, kom holdet altså ned på jorden igen, på hvilket er mest af alt nok kan beskrives som en regulær off-day.

De to hold har en kamp tilbage inden slutspillet rammer, og begge hold får her rig mulighed for at teste sig godt af. Wolfpack møder nemlig Horsens og Næstved møder Bakken Bears.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen