fbpx
Connect with us

Basketligaen

Wolfpack forlænger med Pascal Colman som cheftræner

BMS Herlev Wolfpack har offentliggjort, at de har forlænget med Pascal Safir Colman, så han fortsætter som cheftræner i næste sæson.

BMS Herlev Wolfpack har offentliggjort, at de har forlænget med Pascal Safir Colman, så han fortsætter som cheftræner i næste sæson.

Wolfpacks direktør fortæller om forlængelsen:

“Vi har valgt at fortsætte samarbejdet med Pascal Colman da han og staben omkring indfriede de ambitiøse mål vi satte for sæsonen 2019/2020. Som en af de få Danske Trænere i Basketligaen og rækkens yngste syntes vi at Pascal Colman i sit første år i Basketligaen har vist at vi tog et rigtigt valg og den rigtige retning for klubben. Vi glæder os til det forsatte samarbejde i den kommende sæson, hvor vi vil sætte baren højere og forsætte den positive udvikling af BMS Herlev Wolfpack sammen.”

Wolfpack endte sidste sæson med 10 sejre og 11 nederlag, hvilket var nok til en førsteplads i Pro B rækken. Det er det resultat som Pascal Colman skal prøve at forbedre til næste sæson.

“Jeg vil gerne arbejde videre på at hæve bundniveauet, kulturen omkring holdet og kampene, udvikle spillerne, og se om vi kan skabe endnu bedre resultater, end vi gjorde sidste år,” fortæller Colman i en Youtube video til Wolfpacks hjemmeside.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

More in Basketligaen