fbpx
Connect with us

Basketligaen

Wolfpack fik historisk sejr mod Svendborg

BMS Herlev Wolfpack blev lørdag aften det første Pro B hold til at slå et Pro A hold, da vandt over Svendborg Rabbits.

Foto: FN - Sportsfoto

Lørdag aften åbnede BMS Herlev Wolfpack deres hjemmebane med en to-for-en basketballoplevelse. Først tog Dameligaholdet imod SISU og vandt kampen 59-50. Derefter tog herreholdet imod Svendborg Rabbits. Her blev det til en historisk sejr for herrerne.

Ulvene har haft en glimrende tid på det sidste. De fik Chanan Colman hjem, og de vandt deres første kamp i sæsonen i sidste weekend ude må BK Amager.

Her ledte AJ Sumbry vejen med en 20-20 kamp. Præstationen, sejren og det indhentede talent til årets trup, gav håbet om, at vi ville få endnu en spændende kamp i basketligaen. Det er ellers ikke noget, der ofte sker, når et Pro A og B hold mødes.

Fra bolden blev givet op, var der imidlertid ikke meget, der tydede på, at dette skulle blive andet end en helt almindelig Pro A og B kamp. Svendborgs Sidney Umude og Jacob Enevold-Jensen førte an med deres fysiske spil. Gæsterne vandt første periode med ti point, 14-24.

Ulvene imponerede

I anden periode viste Wolfpack tænder og gav første indikation på, at dette ikke var det samme hold fra forrige sæsoner. 30-13 vandt hjemmeholdet perioden, og bankede for alvor lidt nervøsitet ind i gæsterne.

Anden halvleg var en tæt affære det meste af vejen. Med lidt under tre minutter tilbage af kampen var stillingen helt lige ved 70-70. Og her viste Colman, at han var guld værd. Med en ro, som holdet har savnet de senere år, styrede han spillets gang og sikrede Wolfpack sejren, 79-71. Det er første gang, at et Pro B holder besejrer et Pro A.

AJ Sumbry førte igen an med en stor double-double (23 point og 14 rebounds), Chanan Colman leverede 21 point, og var brandvarm fra treere, hvor han ramte 4 ud af 5.

Sebastian Åris blev Svendborgs topscorer med 16 point, mens Mikkel Plannthin, Oscar Jørgensen og Jacob Enevold-Jensen alle scorede mere end ti point.

BMS Herlev Wolfpack besøger fredag Værløse Blue Hawks. Svendborg møder Team FOG Næstved på Sydfyn på torsdag.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen