fbpx
Connect with us

Basketligaen

Wolfpack har forlænget med Andreas Meilby

Wolfpack spilder ikke tiden og sikrer endnu en central underskrift inden næste sæson

BMS Herlev Wolfpack har taget yderligere spadestik i forberedelserne mod næste sæson ved at forlænge med Andreas Meilby.

Meilby har spillet seks sæsoner for Wolpack, hvor han i den forgangne var med til at sikre klubben en 6. plads ved at score 9,7 point per kamp og 3,9 rebounds. Han var desuden hovedarkitekten, som topscorer, da Wolfpack overraskende slog Bakken Bears i samme sæson.

Om forlængelse har sportdirektør for Wolfpack, Tommy Nielsen udtalt:  “Vi er rigtig glade for at få denne aftale på plads med Andreas Meilby, der har været ro på forløbet og begge parter har haft en vilje til at få aftalen på plads”.

“Andreas og BMS Herlev Wolfpack er to ting der fungerer, Andreas kom til BMS da klubben lå i 1 Division, og sammen har rejsen kun gået en vej siden da, og det er mod toppen.”

Udover Meilby har Wolfpack forlænget med Mile Nedic og Samuel Hertel, samt signeret center Bertrand Awana fra Cameroon og den danske landsholdspiller August Haas.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er redaktør for Fullcourts Basketligadækning. Jeg laver statistisk for Bakken Bears og har kommenteret for Fanseat. Jeg sætter stor pris på dansk basket.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen