fbpx
Connect with us

Basketligaen

Vigtige point på spil i aften

I aften tørner Team FOG Næstved og Horsens IC sammen i Næstved Hallen. En kamp mellem to mandskaber i hver sin ende af formbarometeret. Men derfor er der ikke spænding om kampens udfald.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Team FOG Næstved har haft en virkelig skidt sæson, hvor intet har spillet. Forventninger til Arnel Dedic og tropperne, har langt fra været indfriet, og det ligger derfor sidst i Pro A med en skidt statistik på otte sejre og otte nederlag.

Den tidligere Horsens-træner har kæmpet en brav kamp, for at få spillet til at fungere, men det har kun vist sig i ganske få glimt. Samtidig har man på sydsjælland, ad flere omgange forsøgt at ryste posen, og skifte ud i spillertruppen, men dette har heller ikke lige givet pote. I aften kan de dog få glæde af den nyankomne serber, Alexander Solokovs kvaliteter, i det han har fået sin spilletilladelse på plads. Men om han har haft tid nok med holdet, til at kunne gøre en forskel i aften, er tvivlsomt.

I skrivende stund har Horsens endnu ikke fået papirerne i orden, på deres nye mand, Soufiyana Diakete. Men trods dette, så er Horsens kæmpe favoritter til at nappe sejren i aftenens kamp. Horsens har spillet en solid sæson, kun med enkelte svipsere til Bakken Bears og Randers Cimbria, som da også pt ligger etter og toer.

Spillet har hængt godt sammen, på trods af en ny træner, så man skal derfor ikke helt forklejne den forskel spillerkontinuiteten gør for et hold. Det er fortsat et sprudlende og underholdende mandskab, som har et højt bundniveau. Spillerne kender deres roller, og de ved lige præcis hvad de skal gøre for at straffe modstanderne. En ting som langt fra er lykkedes i Næstved f.eks.

De gule kan rent faktisk spille sig på Basketligaens første plads med en sejr. Taber de er det ikke verdens undergang, men alligevel vil det være vigtige point at miste, da vi så småt nærmer os slutspillet. Og med 1. pladsen indenfor rækkevidde, er der kæmpe forskel på at havne som nummer et og nummer tre.

Næstved har nok mere brug for sejren, da det med et nederlag vil være to nederlag efter Svendborg, og tilmeld dårligere indbyrdes. Så med et nederlag i aften vil sydsjællænderne vinde tre flere kampe end Svendborg i sæsonens sidste 10 kampe.

Med i formlen skal også haves, at begge hold mødes samme sted på søndag, hvor der er en langt langt vigtigere sejr på spil. Det er nemlig semifinalen i pokalturneringen, hvor en sejr altså giver adgang til en pokalfinale begge hold med garanti gerne vil deltage i.

Aftenens kamp har tipoff kl. 19:30, og du kan som altid se kampen live øverst i artiklen, med et Fanseat abonnement.

Opdateret: Team FOG Næstved skulle desuden være uden både Jahmal Jones og Carlos Mateo i aften.

Køb dit NBA-gear her

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Basketligaen