fbpx
Connect with us

Basketligaen

Vicemestrene henter hurtig amerikaner

Horsens IC har lørdag præsenteret klubbens første amerikaner til den kommende sæson. Der er tale om point guarden Otis Livingston II, der kommer til Østjylland efter fire år på college.

Foto: YouTube Screendumb

Otis Livingston II er næppe et navn, der giver genklang blandt de fleste danske basketballentusiaster, men det kan det måske blive. Den amerikanske point guard er hentet til de danske vicemestre, Horsens IC, på en etårig kontrakt.

Livingston II kommer til klubben efter fire år på George Mason University, der spiller i den bedste amerikanske college-række, NCAA Division I. Her var point guarden en stor profil gennem alle fire år.

Amerikaneren havde statistisk set sin bedste sæson i 2017/18, hvor han snittede 17,3 point, 4,4 assists og 3,2 rebounds og 1 steal. Gennemsnittene faldt en smule i hans senior year, men det tegner ikke desto mindre til, at Horsens IC har hentet en spændende guard.

Klubben har i årevis været kendt for at scoute dygtige point guards som Skyler Bowlin, Nimrod Hilliard, Myles Mack og senest Charles Callison. Der har dog været få svipsere som Denzel Ingram og Dominique Hawkins.

Hvilken kategori Livingston II ender i er svært at spå om, men han beskrives af HIC som en hurtig point guard med et godt skud og et godt blik for sine medspillere, mens han desuden skulle have sublim ball-handling.

Horsens IC har nu ti spillere på plads til den kommende sæson, hvoraf de første ni har en fortid i klubben. Truppen består lige nu af Otis Livingston II, Vedran Borovcanin, Stefan Savic, Frederik Rungby, Lasse Elbæk, Aladdin Barakeh, Bakir Serdarevic, Marius Sørensen, Emil Langager og Igor Djukelic.

Du kan se highlights med den nye Horsens-spiller herunder:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

More in Basketligaen