fbpx
Find os her

Basketligaen

Værløse ydede god modstand i sikker Bakken-sejr

Værløse gav bestemt ikke op uden kamp mod Bakken Bears, men gæsterne kunne ganske komfortabelt sikre sig sejren.

Foto: Vildmedfoto.dk

Det kan være svært at se, hvem der skal stoppe Bakken Bears, der igen i år har en bred bænk. Værløse er startet sæsonen med to nederlag, og det blev heller ikke oprykkerne, der kunne stoppe Aarhus-holdet. Bakken Bears kunne rejse hjem med en sejr på 90-78 i bagagen.

De to hold fulgtes tæt ad i første periode, hvor begge hold havde svært ved for alvor at finde vej til kurven. Unge Sylvester Berg havde fundet vej til startopstillingen hos gæsterne, og han kunne se værterne tage føringen flere gange i starten af kampen.

Værløses amerikaner, Richard Granberry, skulle vise sig fra sin gode side, og han stod således for 9 ud af Værløse 15 point i første periode. De 15 point var samtidig nok til at give Værløse føringen ved periodens slutning på en enkelt point.

Bakken Bears viste dog i anden periode forskellen på de to mandskaber. I løbet af periodens første små tre minutter scorede gæsterne hele 15 point, og et sekspoints forspring var skabt. Værløse prøvede at hænge i, men ved pausen var forhåndsfavoritterne foran med 40-31.

Den oprigtige spænding manglede

Selvom der var stor forskel på de to holds niveau, så kæmpede de unge Værløse-spillere alt, hvad de kunne. Bakken Bears slog undervejs cruise control til, og her lugtede Værløse blod. Hver gang satte gæsterne dog gearet en tand op og skabte et solidt forspring.

Richard Granberry var Værløses bedste mand, men selvom han ramte nogle gode skud, så var det langt fra nok til at følge med Bakkens brede rotation.

Mikkel Hauge bragte lidt spænding ind i starten af fjerde periode med en trepointsscoring, der bragte forspringet ned på ti point, men Værløse kunne aldrig for alvor true Bakken Bears.

Med fem minutter tilbage af kampen bragte udeholdet sig foran med tyve point, og det gjorde, at holdet slækkede lidt i defensiven trods et profilfyldt hold på banen.

Der var dog aldrig tvivl om kampens udfald, og Bakken Bears kunne lade sig hylde som vindere. Hele fem spillere endte med at score tocifret for Bakken Bears, mens kampens topscorer blev hjemmeholdets Richard Granberry med 23 point

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Bakken Bears