fbpx
Connect with us

Basketligaen

Værløse truer Wolfpack i kampen om førstepladsen med sejr

I et intenst opgør sørgede Værløse for, at kampen om førstepladsen i Pro B fortsat er helt åben.

Foto: Arkivfoto

På papiret bør BMS Herlev Wolfpack have det stærkeste hold, men Værløse Blue Hawks har virkelig formået at tage kampen op om førstepladsen i Pro B. Torsdag aften vandt Værløse det direkte opgør med BMS Herlev Wolfpack om førstepladsen med 88-84.

De to hold fulgtes ad fra start til slut og først kort før tid kom Værløse afgørende foran på to straffekast af Evan Fisher. Hjemmeholdet vandt de to første perioder snævert og kunne gå til pause med en føring på tre point. Den føring fik gæsterne dog udlignet inden fjerde periode. Her var stillingen helt lige med lidt over et minut igen, men Espen Fjærestad og Evan Fisher sørgede for at afgøre kampen

Javion Blake leverede en fremragende indsats for gæsterne. Han blev kampens topscorer med 28 point. Han skød 9/10 fra feltet og 3/5 fra distancen. Evan Fisher var Værløses mest scorende med 24 point. Også Austin Pope leverede en fin kamp med 19 point, mens Chanan Colman med 10 point, otte rebounds og otte assist var tæt på en triple-double. 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen