fbpx
Connect with us

Basketligaen

Værløse storsejrede i Popes tilbagevenden

Med Austin Pope på banen viste Værløse klassen mod BK Amager og havde nærmest afgjort kampen inden pausen.

Foto: Arkivfoto

Det var gensynets glæde, da Austin Pope igen kunne løbe på banen i Værløses spilledragt. Godt nok var han ikke helt på hjemmebane, da kampen blev spillet i Amagerhallen, men ligesom sin landsmand Evan Fisher havde de amerikanske spillere afgørende betydning for Værløses store sejr på 98-71.

Amager fik ikke et ben til jorden i opgøret. Opgøret var kun syv minutter gammelt, da forspringet lød på 12 point. I alt lykkedes det kun Amager at score 27 point i første halvleg, to mere end Værløse alene i anden periode. Da de samtidig scorede 24 point i første periode, var forspringet på 22 point allerede ved pausen.

Hjemmeholdet fik stoppet lidt af blødningen i tredje periode, men kradset hul på såret igen i sidste periode og tillod gæsterne at score hele 31 point. Med blot to point fra de magiske 100 fik Værløse tanket selvtillid og stoppet en stime på tre nederlag i træk. Anderledes håbløst ser det ud for Amager, der fortsat kun har én sejr i ligaen.

Kampens helt store oplevelser var unge Jonathan Klussmann og Evan Fisher. Klussmann blev topscorer med 29 point, tog tre rebounds, lavede tre assist og to steal. Fisher leverede en flot double-double med 24 point, 12 rebounds og en imponerende effektivitet på 36. Asbjørn Nerlov havde statsmæssigt ingen stor kamp, men lever nok med det oven på en sublim plus-minus på 36.

De to holds næste kampe er rent Pro B opgør, når Værløse skal følge op på de gode takter mod BMS Herlev Wolfpack, mens Amager skal op på hesten mod Copenhagen Basketball.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen